Gold-Amanet: serviciu amanet auto profesional

Serviciile de amanet sunt ca o gura de aer curat intr-un timp in care banii sunt insuficienti pentru a duce un trai comod. Atat studentii, cat si angajatii apeleaza periodic la casele de amanet, pentru a-si echilibra balanta financiara.

Amanetul auto- sursa de venit substantiala

Gold-Amanet este o societate de tip casa de amanet, care pune la dispozitia clientilor sai servicii complete de amanet in Bucuresti. Dintre serviciile Gold-Amanet amintim- amanetul de electronice, amanetul de bijuterii, amanetul auto s.a.m.d.

Amanetul auto in Bucuresti nu este un serviciu obisnuit in randul tututor caselor de amanet. La Gold-Amanet, insa, oricine poate beneficia de serviciul de amanet auto in Bucuresti.

Prima conditie pe care o pretinde amanetul auto in Bucuresti este ca tu sa fii detinatorul de drept al autoturismului pe care vrei sa-l amanetezi. La Gold-Amanet, prin serviciul de amanet auto in Bucuresti, se accepta o gama larga de masini, astfel ca mai toata lumea poate beneficia de el.

Tot procesul amanetului auto in Bucuresti se desfasoara dupa cum urmeaza. In prima faza, te prezinti cu autoturismul la sediul Gold-Amanet. Aici, unul dintre expertii in amanet auto in Bucuresti va face o evaluare tehnica a masinii tale. Evaluarea tehnica, din cadrul serviciului de amanet auto in Bucuresti, tine cont de marca si modelul masinii tale, plus gradul de uzura al acesteia.

Odata incheiata evaluarea, expertul in amanet auto in Bucuresti, iti va propune un pret. La Gold-Amanet poti beneficia de pana la 75% din valoarea estimata a masinii tale! Daca tu te declari multumit cu pretul primit, se incheie contractul de amanet auto in Bucuresti.

Pentru a se finaliza semnarea contractului de amanet auto, insa, trebuie sa ai asupra ta urmatoarele documente:

  • cartea de identitate a proprietarului
  • cartea de identitate a autoturismului
  • certificatul de inmatriculare al autoturismului
  • copie certificat de inregistrare la registru comertului (in cazul autoturismelor inmatriculate pe firma).

Vino la Gold-Amanet pentru a beneficia de serviciul profesional de amanet auto in Bucuresti! Nu vei regreta decizia luata!

Comentariile sunt inchise.