Gandind la noi – San Alfonso del Mar: cea mai mare piscina din lume

asa cum se spune, ca…si vii cu viile, ia sa ne mai gandim si la sufletelele noastre, sa ne odihnim mintile, sa privim iarna cu alti ochii si anume ai celor care asteapta vara, caldura, soarele, hainutele usoare si sandalutele…

fara cizme (de nici un fel, nici de purtat, nici umane…auzi – cizme umane! hai ca sunt tare!,  “ha ha ce-mi plac glumele mele!” , vedeti cum semanam?), fara jachete groase, fara dezaburitor la masina, fara manusi si fara perdea…ha ha la fel ca si guvernul lui traian boc-poloboc-hodoronc-tronc…

“Tuturor ne place sa facem cateva ture de bazin cand ajungem la o piscina bine ingrijita.
Insa pentru a face acest lucru in cea mai mare piscina din lume ne va solicita din plin.
Aceasta si datorita faptului ca cea mai mare piscina din lume are 1013 metri lungime, si se intinde pe o arie de 8 hectare!

Piscina, care a si intrat in Cartea Recordurilor, se afla in San Alfonso del Mar, o statiune din ChileEa contine 250.000 de metri cubi de apa.

Pentru a construi aceasta piscina a fost nevoie de 5 ani de zile, a costat peste un miliard de euro, iar factura pentru intretinerea ei depaseste 2 milioane de euro anual.

Soarele incalzeste temperatura apei pana la 26 de grade Celsius, fiind cu 9 grade mai calda decat temperatura apei din ocean.”

deci – se poate, da?

NOI DE CE NU AVEM ASA CEVA???

doamna Ministru – va rog – ia dati un HG sau o OUG prin care 2% din PIB pe 2009-2012 va merge pentru constructia unui hotel si a unei piscine – mai mare ca asta!

mai lata

mai adanca!

sa fim NOI primii!

Comentariile sunt inchise.