Fotbalistii gay de la Minerul Lupeni

Nici nu te mai miri de unde sare iepurele de scandal în fotbalul românesc. Deja cazul valiza e expirat, Becali nu mai face showuri adevărate la tv de când zic unii că şi amanetat palatul, ca să poată băga bani la Steaua. Deja şi cazul cu sibutramina lui Mutu pare să fie anacronic.

Altceva râcâie sub prohabul fotbalului autohton: pofta bărbătească şi neastâmpărul tineresc din liga a doua, acolo unde nici treburile nu mai stau cum erau odată. Adică straight. Dacă mă-nţelegeţi. Fotbaliştilor adevăraţi le merge vorba că sunt afemeiaţi, că schimbă femeile ca pe ciorapi, că se dau în maşini tari şi că, uneori, mai gustă cu nasul câte-un praf.

Dar de fotbalişti care să şi-o dea la pârţ, iertaţi-mă, n-am auzit niciodată. Şi români. Şi de liga a doua. Nu le-o fi fost de ajuns blestemul ligii 2 (logodnică de-a pururi, soţie niciodată) şi incapacitatea de a accede mai sus în ierarhia calităţii, de-au început să-şi pipereze cantonamentele cu talăngile la vedere şi nu numai şi se mai şi tragă-n chip, pe deasupra? Dar cine a făcut poze cu fotbaliştii homosexuali de la Minerul Lupeni? Tot ei. Deci acţiunea la poarta ca acţiunea la poartă, dar să mai faci şi poze? Se zvoneşte că ar exista chiar şi un film cu fotbaliştii de la Minerul Lupeni dându-şi cozile pe spate.

Vedeţi dacă fotbalul românesc n-are valoare? Vedeţi ce se întâmplă dacă bieţii fotbalişti n-au bani de distracţii adevărate în cluburi de fiţe, cu fete şi ierburi halucinante? Ajung să se ardă la şorturi şi să lase garda jos.

Grav, domnilor. Mai mare ruşinea! Până şi Libertatea a rămas şocată de fundaşii de la Minerul Lupeni şi de atacul lor în forţă. De data aceasta nu la poarta, ca la fotbal, ci la …, ca la golf.

Comentariile sunt inchise.