Flexibilitate in acordarea masajelor

Va ganditi sa cumparati un pat masaj pliabil? De vreme ce masa de masaj este cel mai important articol pentru un masaj de calitate, este important sa cunoasteti caracteristicile mesei perfecte pentru dumneavoastra si pentru clientii care apeleaza la serviciile pe care le oferiti.

Veti transporta patul de masaj de la o locatie la alta? Daca raspunsul este afirmativ, atunci trebuie sa verificati greutatea totala a acestuia. Daca nu il veti transporta pe distante mari si doriti doar un model care sa poata fi pliat si depozitat cand nu este folosit, atunci puteti alege si o masa mai solida sau mai grea. In orice caz, cele mai potrivite pentru transport sunt mesele de masaj cu cadru din aluminiu, mai usor decat lemnul si suficient de rezistent incat sa nu fie afectat de folosirea regulata.

Dimensiunile mesei pentru masaj sunt importante din doua motive: in primul rand trebuie sa aveti o postura corecta si confortabila in timp ce oferiti masaje, iar apoi clientul trebuie sa se poata relaxa usor. Latimea mesei influenteaza direct cantitatea de presiune pe care o alocati masajului si poate incomoda pozitia dumneavoastra daca trebuie sa va intindeti prea mult, de exemplu. De asemenea, daca masa este prea ingusta, clientul nu se va simti in siguranta crezand ca nu are suficienta stabilitatate si nu va putea sa se relaxeze asa cum trebuie.

Captuseala si grosimea zonei capitonate variaza de la un model la altul. Puteti alege spuma de inalta densitate, spuma cu memorie sau combinatii de materiale cu densitati diferite. O saltea mai groasa este mai confortabila pentru clienti, dar daca aplicati kinetoterapie sau masaj de recuperare pentru sportivi veti avea nevoie de o masa mai ferma.

In orice caz, puteti cumpara oricand o saltea suplimentara pe care sa o suprapuneti celei initiale, acoperind-o apoi cu o husa speciala. De asemenea, adaugand diverse accesorii puteti adapta masa masaj aluminiu unor tehnici particulare de masaj.

Comentariile sunt inchise.