Exista laptopuri performante la preturi avantajoase?

Diversitatea tehnologica da foarte multe batai de cap in ultima vreme pasionatilor de filme, jocuri sau retele de socializare, asa ca atentia noastra ar trebui indreptata la caracteristicile si specificatiile care ne intereseaza cel mai mult.

In primul rand, daca vorbim de gaming, o foarte mare importanta o reprezinta placa video, structura sa si nu in ultimul rand placa de baza. Mai departe, desigur intervine capacitatea de stocare care se masoara in giga sau terabyti, iar pentru un gamer aceasta trebuie sa fie tot mai mare, mai ales daca tinde sa faca colectie de toate jocurile la moda si revolutionare.

Daca ne gandim insa la un utilizator clasic, atunci lucrurile iau o usoara intorsatura dramatica. Aici conteaza viteza de navigare, performantele acustice si nu in ultimul rand rezistenta bateriei care nu este un capitol deloc de neglijat.

Dupa cum bine stim tineretul secolului nostru este foarte pasionat de retelele de socializare, drept pentru care este nevoie de o baterie competenta care sa asigure o functionalitate marita chiar si cateva ore incontinuu.

Insa daca vorbim de o persoana care foloseste laptopul pentru interes de munca, atunci aducem in discutie dimensiunile sale, usurinta in transportare, rezistenta si longevitatea bateriei si desigur performantele procesorului si a placii video.

Asadar, indiferent din ce punct de vedere privim,  avem nevoie de cel mai bun laptop calitate pret existent pe piata. Acum, ca ne apropiem de sezonul estival, producatorii propun modele cu totul si cu totul tentante, care se afla pe piata la un pret avantajos.

Laptopul Dell Inspiration 3552 este de departe o solutie potrivita atat pentru utilizatorii clasici cat si pentru oamenii care folosesc deviceuk foarte mult chiar si in calatorii.

La doar 1050 lei, acest laptop are in dotare un hard disk cu o capacitate de 500 GB, un procesor Intel Celeron dispus pe frecventa de 1.60 GhZ, o diagonala a ecranului de 15,6 inci si 4GB de memorie, pentru a va bucura experientele multimedia.

Bateria are o autonomie de pana la 6 ore, iar daca nu aveti prin preajma o priza disponibila nu trebuie sa va faceti probleme deoarece munca sau conversatiile dumneavoastra nu vor fi periclitate.

Tehnologia Waves Maxx Audio va permite sa dispuneti de sunete clare, indiferent ca va uitati la un film, la un meci de fotbal sau dupa caz folositi microfonul integrat.

Este special conceput chiar si pentru a rezista la temperaturi ridicate de pana la 65 grade, un lucru cu adevarat de succes. Prezinta butoane rezistente astfel incat sa ne putem duce sarcinile la bun sfarsit, chiar daca acest lucru presupune rapiditate la superlativ.

Consulta acum mediul online si foloseste comparatoarele de preturi pentru a intra in posesia celui mai bun laptop la o oferta avantajoasa si  pentru a avea garantata o investitie de succes.

Comentariile sunt inchise.