Esti frumos. Si atat!

Aşa cum orice lucru din lumea asta trebuie să aibă opusul său, aşa e musai ca şi femeile acelea care-s frumoase, da-s proaste, să îşi aibe opusul în rândul sexului tare.
Da, da. Despre ei vorbesc aici. Cei care au produs o “adevărată” revoluţie în lumea bărbaţilor şi dintr-odată Mark Simpson i-a declarat “metrosexuali”. Mna, io trăiesc în România şi-i numesc piţiponci!

Şi pornind de la definiţiile neoficiale ale a piţipoancei, voi propune definiţii ale piţiponcilor :

PIŢIPONC

1. Tânără bucată masculină, ce întruneşte cel puţin 3 din următoarele aspecte fizice : îmbrăcăminte ce proeminează calităţile fizice (obţinute în sesiunile zilnice de fitness), eventual sumară (de exemplu, jumătate din nasturii cămăşii desfăcuţi, pentru a se observa pectoralii lucraţi); aspect îngrijit : frezat, gelat, manichiură cu ojă incoloră care luceşte, mireasmă îmbietoare; fizic întregit de zâmbete largi (cu dantură strălucitoare şi perfectă) pentru diferite femele cu potenţial, flegmatism faţă de restul muritoarelor şi o proastă tehnică de flirt, adaptată tuturor situaţilor.
Exemplu : Aseară în Heaven erau cel puţin 10 piţiponci pe metru pătrat.


2. tânăr, puştan, fată.
Exemplu : Frate-miu e aşa un piţiponc!

Piţiponcii nu sunt greu de depistat. Sunt acei bărbaţi cărora nu le mai place statutul de bărbaţi, de masculi feroce. Ş-atunci preiau din obiceiurile femeilor : îşi epilează şi cel mai rătăcit şi uitat fir de păr de pe corp, îşi fac tratamente pentru hidratarea şi strălucirea podoabei capilare, au mereu manichiura îngrijită, merg la solar?!, merg să se lucreze la sală (s-au născut cu ganterele în mână şi inteligenţa şi respectul celorlalţi li se măsoară în kilogramele pe care le pot ridica), sunt amatori de cluburi cu fiţe, nu-i deranjează hainele strălucitoare şi cu multe paiete, sunt mari fani ai sedinţelor foto în bustul gol (îmbrăcaţi doar într-o pereche de boxeri, dacă se poate) şi iubesc canalul de modă FashionTV. Şi ca să fiu rea, aceste specimene sunt păpuşi sexuale, care aşteaptă să fie întreţinute de femei cu situaţie materială de la bună în sus.
La fel ca piţipoancele, ei investesc totul în “ambalaj” şi apoi se lansează pe piaţă.
Eu una, pe aşa-numiţii aceşti “bărbaţi” îi văd ţipând ca o muiere când dau peste un gândăcel în casă. Îi văd purtând şorţuleţ roz atunci când (cică) gătesc. Îi vâd plângând şi fluturând o batistă albă, când femeia le pleacă într-o delegaţie. Mi imaginez plângând în hohote la Titanic şi la Avatar şi downloadând toate sezoanele de Sex and the City şi Desperate Housewives, ca să fie siguri că nu au pierdut nici un episod. Îi văd întâlnindu-se cu ceilalţi prieteni piţiponci, într-o cafeanea cu renume, unde vor milita împotriva berii şi vor bea doar apă plată cu lămâie, ca neşte piţiponci fotomodele veritabili ce sunt ele…pardon, ei.
Cel mai trist este că piţiponcii, dragii de ei, habar n-au să lege două cuvinte. După cum spuneam, ei se bazează pe aspectul fizic cam 90% şi 10% le rămâne pentru a şti să ceară o cană cu apă, deci să supravieţuiască. Pe mine mă sperie când dau de un astfel de bărbat care nu ştiu… încearcă să-mi comunice prin privire, prin poziţia corpului şi da, mi se pare sexy, până în momentul în care îmi dau seama că el atât ştie să facă şi că suferă de lipsă de cuvinte. E frumos să îi priveşti, dar atât! Tot aşa aş putea să îmi iau un căţel, pe care să îl privesc toată ziua cum dă din coadă şi mă linge, fiindcă ştiu că niciodată nu o să poată să îmi vorbească şi măcar nu trebuie să stau cu teama transformată în greaţă, că el s-ar putea aranja şi întreţine mai mult decât mine. Nu. N-aş rezista lângă un bărbat care se aranjează mai mult decât mine.
Într-un fel mi-e milă de ei, la fel cum mi-e milă şi de unele piţipoance, fiindcă nici ei nu vor să fie aşa.
Cine ştie… Dacă Dumnezeu a pedepsit o parte din misogini, transformându-i în piţiponci, ca să-i umilească şi să le arate şi lor cum e să fii femeie?

Comentariile sunt inchise.