Economiseste bani prin reutilizarea cartuselor de imprimanta

Ziarul New York Times a publicat un raport cu privire la micul secret murdar pe care producătorii de cartuse si tonere de imprimante nu o sa vi-l spuna: un cartuș poate fi refolosit de mai multe ori, iar acum apar companii, care produc rezerve de cerneală pentru un pret mai mic decât cel cu care cumpărati un cartus nou.

De exemplu, un cartus HP26 A, de 29 dolari, cumparat nou la Staples, poate fi reumplut la o mașină de refill cartuse nou instalata la Walgreen pentru 14.50 dolari. Cu toate acestea, există unele controverse despre de cât de multe ori esueaza cartușele reîncărcate fata de cele noi.

Concluzia, totusi, este că nu o sa aveti probleme multe cu cartușele utilizate daca facetirefill de cartuse la companii de renume si dacă imprimati documente cu cerneală neagră pe hârtie standard, ceea ce majoritatea oamenilor numesc hârtie de copiator. Cele mai multe tonere si cartuse reumplute au garantia pe calitatea medie. Nu o sa aveti probleme multe cu cernelurile de culoare în cazul în care domeniul de aplicare al imprimarii sunt temele copiilor sau alte imprimari obisnuite.

La jumătate de pret, chiar dacă jumătate din ceea ce cumperi nu imprima la fel de mult ca un cartuș nou, nu sunteti in mare necaz. Asta daca nu imprimati fotografii pe hârtie foto scumpa, si pe care doriti să le păstrati ca amintiri de familie timp de 75-100 de ani.

Ati putea include felicitări sau broșuri de companie în această categorie. Atunci veti dori să ramaneti cu cerneala producătorului imprimantei și cu hârtia foto recomandata.

Comentariile sunt inchise.