e-book reader – Cartea viitorului

Vrem sa citim mai mult pe calculator, insa ne obosesc ochii si nici experienta nu este neaparat aceea care ne-am dori-o. Cu acest scop au fost facute reader-ele, pentru a face citirea documentelor mai usoara.

Achizitionarea unui e-book reader statea de mult pe lista “must-have”. Probabil pentru ca procentul de scumpire al cartilor creste in fiecare an, sau pentru ca vroiam ceva nou in materie de gadget-uri.

De ce ochii obosesc citind pe calculator, iar pe reader nu; intrebarea multor sceptici. Ecranul LCD consta in milioane de cristale de lumina de tip RGB asezate unul dupa altul, in timp ce ecranul unui e-book reader dispune de aceeasi cerneala pe care o vedem intr-o carte adevarata, doar ca particulele sunt asezate in mod electronic.

In final, unul dintre cele mai ravnite readere din lume a ajuns si in Romania prin intermediul eMag. Cum l-am vazut, l-am si comandat. Livrarea s-a facut ziua urmatoare, fara probleme si fara intarzieri. Am indraznit sa fac si un unboxing la el pe care sa-l filmez cu aparatul foto. Il puteti urmari mai jos:

Inchei prin a spune ca e mult mai ok sa-ti iei un reader pe care platesti 6-7 milioane decat sa platesti constant pentru carti (pretul in medie al unei carti fiind in jur de 20 de lei).

Autor: Mousey

Comentariile sunt inchise.