Diversitatea platformelor

Platformele sunt acele utilaje special formate pentru a usura munca la inaltime ajungand la fiecare colt. Ele pot fi auto-propulsate, extrem de compacte (avand 3.2 ft largime) si pot ajunge pana la inaltimea ft 40, iar cu o ajustare cu pana la 18 ft. Aceasta masina utila ofera posibilitatea de a lucra peste obstacole cum ar fi cablurile industriale, rafturile supermarket-urilor. Pentru folosirea ei este nevoie doar de un singur operator, dar uneori, pot chiar 2.

Platformele cu autopropulsie

Platforma cu autopropulsie este un utilaj sigur datorita sistemului de blocare pentru a evita caderea. Platforma se opreste automat in cazul unui pericol de inclinare.
Unele platforme au rotile albe cu scopul de a nu deteoriora pardoseala si are accesul la cele mai inalte plafoane.

Dimensiunile platformelor sunt diverse, unele pot fi mici, nu trec de 2 m inaltime pentru a se strecura mai usor printre portile pietonale. Platforma echipata sa lucreze in interior are 8 ore de autonomie electrica. Acest utilaj se potriveste in spatiile mici fiind util la mai multe necesitati. In spatiile cu tavanele inalte ofera un acces rapid la sistemele de monitorizare, de iluminat, ventilatie si usureaza inventarul. Aceasta ar putea fi utilizata pe setarile unui televizor pentru asamblarea / eliminarea decoratiunilor deoarece este silentioasa. In santierele de constructii platforma poate fi utilizata de oamenii din santiere, de catre electricieni, inginerii de ventilatie …

Utilitatea platformelor este dovedita si in exterior, chiar daca aceasta nu este un 4WD. Rotile sale industriale sunt concepute pentru a fi condus pe un drum plat si greu, pentru a scoate un cablu dintr-o cladire sau pentru a schimba lampile dintr-o parcare, dar nu pentru a fi condus pe un santier de constructii!

Diferite utilizari ale platformelor:
• interior: vopsire, izolare, intretinere, incalzire si electricitate;
• exterior: incadrarea, zidaria, HVAC, tratamentul fatadei.

Platformele sunt diverse avand energii diferite: pe diesel, electrice sau hibride.
Platformele cu autopropulsie sunt dotate cu un „brat” care poate fi articulat, telescopic, articulat telescopic, foarfeca si vertical.

Diferite tipuri de platforme

Exista si alte tipuri de platforme disponibile: nacela tractata, nacela pe camion.

Comentariile sunt inchise.