Dețineți cheia pentru definirea propriului dvs. succes

Am urmărit cu uimire când am realizat că în ultimii ani s-a schimbat radical industria divertismentului. „Cărțile pentru înfățișare” nu mai sunt ținute în mâna companiilor Fortune 500 (cele mai de succes companii), ci sunt acum împrăștiate – aproape ca și cum ar fi plutit fără rost după cum a bătut vântul, așteptând ca cineva să le prindă. Au dispărut zilele în care Hollywoodul a fost singura cale de a deveni o stea – acum oamenii devin „senzații peste noapte” în curtea lor.

Același lucru este valabil și pentru America corporatistă. Oamenii nu se luptă pentru un loc de muncă doar pentru a face o salariu. Se fac mai multe acte de căutare a sufletului și de asumare a riscurilor, ceea ce îi determină pe mulți să descopere talente și să urmărească pasiuni pentru a crea afaceri și bogăție.

Trăim într-o zi și avem o vârstă în care obținerea succesului nu mai este dictată de aprecierile executivilor la nivel înalt, concursurile de popularitate sau chiar membrii familiei sau prietenii. În zilele noastre, poți fi cu adevărat cine ești tu și să ai ce vrei. De asemenea, succesul nu mai este măsurat în exterior de om – este măsurat de spiritul interior. Acestea fiind spuse, întrebarea nu este dacă aveți succes, ci mai degrabă la ce nivel de succes sunteți în prezent.

Dacă răspunsul dvs. la afirmația de mai sus a fost „Da, corect” și nu credeți că aveți succes în prezent, luați în considerare următoarele:

În primul rând, aruncă o privire în jurul tău chiar acum și reflectă la toate binecuvântările pe care le ai. Nu toată lumea este la fel de norocoasă ca tine – ai succes.

Acum, reflectă asupra tuturor obstacolelor pe care le-ai depășit în viața ta. Ați supraviețuit multor lucruri pe care alții le-ar fi predat sau ar fi cedat – aveți succes.

În cele din urmă, gândiți-vă astăzi, chiar la acest moment. Dacă ați avut greșeli și greșeli în trecut, lăsați-le să rămână o amintire îndepărtată a trecutului vostru. Țineți ceva foarte valoros în mână, care este prezentul. Îl puteți modela și construi în ceea ce doriți, în termenii dumneavoastră.

Acum este momentul să îți iei succesul existent și darul tău prezent și să-l transformi în ceva mai mare. Nu trebuie să așteptați ca cineva să vă acorde permisiunea – aveți puterea în acest moment pentru a începe singur. Și nu trebuie să vă purtați viața și modul de a gândi după statusuri sau citate, luați-vă abilitățile și interesele și folosiți-le pentru a crea viața dorită. Fericirea dvs. cu ceea ce faceți și mândria cu realizările voastre servesc ca măsuri proprii ale succesului superior.

Amintiți-vă întotdeauna că succesul real nu constă în posesii materiale, clasificări, certificări sau numere, ci se bazează în puterea inimii și a minții voastre. Când începeți să vă redefiniți definiția personală a succesului, iar gândurile și acțiunile dvs. se transformă pentru a reflecta această definiție, veți vedea o schimbare pozitivă în viața voastră de bucurie, pace și satisfacție peste măsură!

Comentariile sunt inchise.