Detalii la care nu te-ai fi gandit inainte de a alege restaurantul pentru botezul micutului tau

restaurant botezSemnarea unui contract este o regula principala

Daca ati gasit restaurantul la care ati visat inca dinaintea nasterii copilului, atunci nu va ramane altceva de facut decat sa discutati detaliile financiare cu proprietarii acestuia. In contractul propriu zis trebuie sa fie stipulate toate serviciile pe care acestia vi le-au promis, tocmai pentru a nu va confrunta in final cu diverse costuri pe care nu le aveati in plan. Mai mult decat atat, in contractul pe care urmeaza sa il semnati vor fi mentionate modalitatea de inchiriere, ce poate fi deopotriva calculata pe ora sau pe zi, dar si costurile percepute pentru situatia in care peterecerea se va prelungi peste timpul deja stabilit. Nu uitati faptul ca pretul unui restaurant de botez bun poate fi unul negociabil, atata timp cat va ingrijiti sa discutati cu proprietarii inca de la bun inceput.

Tinuta celor ce va servesc la masa

Desi pare un detaliu nesemnificativ, in intreg ansamblul evenimentului acesta se poate dovedi un artificiu de efect. De ce? Ganditi-va pentru o secunda la scenariul in care chelnerii ar purta pantaloni si vesta intr-o culoare sobra, tinuta lor fiind acompaniata de o camasa intr-o nuanta identica sau asemanatoare cu cea a decoratiunilor si aranjamentelor tematice. Nu-i asa ca intreg ambientul ar fi unul mult mai echilibrat?

Alegerea decoratiunilor originale, tematice

Aici optiunile sunt nelimitate, incepand cu aranjamentele florale naturale care pot trona pe mesele elegante, pana la focul de artificii de la miezul noptii. Si totusi, uneori parintii se lasa limitati de trendurile obisnuite si omit introducerea unor decoratiuni, ornamente sau surprize care sa ii incante pe cei prezenti la eveniment. O idee creativa este reprezentata de interesantele lampioane colorate care pot fi lansate la miezul noptii in schimbul clasicului foc de artificii. Exceptand spiritul inovativ al lampioanelor, lansarea lor implica si invitatii prezenti alaturi de dumneavoastra la petrecere, ceea ce ar putea deveni un bun prilej pentru a-i antrena pe aceia care nu sunt omniprezenti pe ringul de dans.

Alte decoratiuni pe care le puteti alege pentru unul dintre cele mai speciale evenimente din viata bebelusului dumneavoastra sunt reprezentate de  ornamentele realizate exclusiv din baloane. Cele mai populare sunt coroanele asezate la intrarea in restaurant sau cele care delimiteaza spatiul de joaca al micutilor. Pentru a pune la punct un astfel de spectacol vizual, recomandat ar fi sa mizati pe un cadru specializat in „twisting”.

Alegeti muzica pentru toate gusturile

Iar pentru ca vorbim despre un botez atentia dumneavoastra trebuie sa se raporteze si la publicul infantil ce va fi prezent la acest eveniment intr-o proportie definitorie. Alaturi de muzica pentru copii puteti include in repertoriul evenimentului si slagarele internationale de care sunteti iremediabil indragostiti, dar si melodiile care au avut o semnificatie aparte in viata de cuplu sau, mult mai recent, in viata de parinti.

Comentariile sunt inchise.