Despre noua generatie a cartilor de vizita

Cum ne putem prezenta datele de contact intr-un mod profesionist si fara a pune accent pe memorie? Raspunsul este simplu: doar printr-o carte de vizita care poate contine informatii despre o persoana sau despre o companie, incluzand numele, adresa, mail-ul, telefonul si alte informatii pe care dorim sa le oferim. Astazi clasicele carti de vizita utilizate inca din anii 1800 incep sa piarda teren in fata tehnologiei dar cu ajutorul acesteia inca reusesc sa se mentina ca preferinta in randul utilizatorilor, devenind unele dintre cele mai prolifice materiale promotionale care pot completa strategia de marketing  a unei companii de renume.

Exista diferite programe care permit trimiterea sau primirea informatilor prin intermediul retelelor de socializare sau prin aplicatiile telefonului. Din ce in ce mai multe persoane isi adauga pe cartile de vizita un cod asemenea celui de bare ce se regaseste spre exemplu in magazine sau pe reclamele de la metrou. Puteti face o poza cu telefonul mobil iar acesta va va afisa diferite informatii.

Odata cu adaugarea unui asemenea cod pe carti de vizita, oricine poate descarca datele dvs. de contact printr-o simpla poza sau prin apropierea telefonului de cartea de vizita. In functie de programul utilizat pentru adaugarea codului puteti modifica detalii de contact ( precum numar de telefon sau adresa ) de pe cartea de vizita oricand fara a mai fi nevoie crearea unui nou set, noile informatii fiind disponibile la urmatoarea scanare. Un alt avantaj este ca odata cu modificarea informatilor, persoanele care au accesat vechile informatii, vor fi instintate de noile modificari pentru ca acestea si fie la zi si in randul clientilor dvs.

Avantajul este ca puteti chiar si dvs. sa creati un asemenea cod de bare ce poate fi pus pe cartea de vizita utilizand programe disponibile gratuit pe internet dar in cazul in care doriti o aplicare profesionista cel mai recomandat este sa contactati o companie de productie publicitara, care detine informatia si programele necesare.

Ca aplicatii una dintre cele mai cunoscute este Google Goggles care se bazeaz pe cautari ce se au baza imagini. Spre exemplu daca faceti o poza Casei Poporului, acesta aplicatie va va afisa informatii despre acesta cladire sau daca scanati un cod de bare a unui produs va va afisa informatii despre acel produs.

Totodata mai exista si metodele de transmitere a informatilor prin sms, wireless sau inflarosu dar deocamdata noile tehnologii nu au reusit sa degradeze clasica carte de vizita. Acestea fiind spuse, exista si o noua inovatie in cadrul materialelor din care cartile de vizita sunt concepute, pe care le puteti aborda pentru compania dvs. De exemplu puteti comanda carti de vizita din pvc sau din cristal, din metal, carti de vizita cauciucate, magnetizate sau chiar din lemn pentru a lasa o imagine accentuata clientilor dvs.

Comentariile sunt inchise.