Despre instalatiile hidraulice, pneumatice si cele de ungere

Alegand produse de calitate superioara, orice operatiune are jumatate din succes deja asigurat – de cele mai multe ori aceasta este o afirmatie adevarata. Cealalta jumatate a succesului este data de felul in care este pusa in proiect si executata respectiva idee sau operatiune. Cand toate aceste elemente pe care le-am mentionat sunt imbinate in mod corect, putem vorbi de un caz ideal, fericit, in care toate partile implicat au doar de castigat.

Ducand aceasta idee intr-un mediu practic, concret, putem alege sa vorbim cu incredere de instalatii hidraulice, instalatii pneumatice sau instalatii de ungere – trebuie sa accentuam rolul pe care il au produsele concernului americanParker Hannifin (lider mondial al tehnologiilor si sistemelor de control a miscarii) – punem alaturi si alte marci de renume, precum: Parker, Legris, Denison, Domnick Hunter, Lucifer, Origa, si obtinem combinatia perfecta.

Fie ca se necesita lucrari de proiectare si executie a instalatiilor mentionate mai sus, fie grupuri hidraulice la cerere, dupa specificatiile clientului, firmele de specialitate deservesc de mai bine de 10 ani acest domeniu aparte de activitate. Prin aportul lor in distributia defurtune hidraulice, motoare hidraulice, cilindri, filtre, ele si-au creat pe buna dreptate un bun renume, in tara si peste granite.

Pe langa distributia de produse aferente, oferta cuprinde si lucrari de mentenanta prin service, garantie si postgarantie – schimb ulei si cartuse pentru filtre, schimbarea elementelor uzate (etansari, cilindri, pistoane, rulmenti, tije), schimbare filtre, spalare instalatie, filtrarea uleiului din instalatie, diagnosticare, verificare, modernizare si optimizare sisteme hidraulice, montare etc.

Echipe tinere, cu initiativa si imaginatie, au evoluat an de an, diversificand serviciile oferite si exceland in performante prin abordarea unor  proiecte complexe – atat pentru beneficiari interni dar si externi: grupuri si panouri hidraulice,instalatii de ungere si instalatii hidraulice.

Comentariile sunt inchise.