Depeche Mode: a doua descalecare!

E oficial! Trupa a anuntat ca va reveni in Romania in primavara lui 2015. Organizat de Emagic, concertul va avea loc in data de 16 mai, in Parcul Izvor, din capitala.

Pe 6 octombrie, Depeche Mode (Dave Gahan, Martin Gore si Andy Fletcher) a sustinut la Berlin o conferinta de presa internationala pentru anuntarea noului turneu mondial, „Tour of the Universe 2015”, primul din cariera trupei ce va include doar concerte de stadion.
Turneul va cuprinde 28 de orase din 22 de tari si va debuta la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai. Una dintre cele mai spectaculoase reprezentatii live Depeche Mode, “Tour of the Universe” va atrage numai in Europa peste 1.3 milioane de fani, anuntandu-se a fi evenimentul muzical al anului 2015!

In prezent, trupa lucreaza in New York la un nou material, cel de-al doisprezecelea album, ce va fi lansat in aprilie 2015.

smart info: biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 27 decembrie, pe www.myticket.ro si la Diverta. La cererea trupei, in perioada 20 – 26 decembrie, membrii fan-club-ului Depeche Mode vor putea achizitiona in avans bilete, de pe myticket.ro.

Comentariile sunt inchise.