Danny D – Langa tine (Official video)

geo
16-01-2013
0 Comentarii

Danny D – Langa tine (Official video)

Dupa ce anul trecut ne prezenta single-ul sau de debut,a venit timpul ca, Danny D sa ne prezinte azi videoclipul piesei “Langa Tine” ,piesa produsa de Inventive Sound si scrisa de el insusi.

Videoclipul a fost regizat de Alexandra Tulbure, o tanara talentata care studiaza Fotografia si Jurnalismul in Cluj-Napoca. Filmarile clipului au avut loc in Cluj-Napoca si Targu Mures. S-a filmat peste 18 de ore si s-a inchis o strada din mijlocul Clujului pentru filmari.

“Aceasta piesa e, pot sa spun, oglinda sufletului meu, pentru ca am scris-o într-o perioada dificila, cand nu o duceam bine in dragoste. Stiti cum suntem noi adolescentii, traim totul la o intensitate mult mai mare decat ceilalti. In melodie vorbesc despre o iubire complicata, dar in acelasi timp, iubirea perfecta, la care nici nu visam. Incerc sa exprim dorul fata de persoana iubita cu ajutorul sentimentelor precum dorinta sau iubirea dusa la cote maxime. Versurile sunt facute de mine in totalitate, iar melodia este compusa de Inventive Sound. La videoclip am lucrat peste doua luni, pentru ca totul sa fie perfect. Imaginile sunt prelucrate cu atentie si indemanare iar montajul si editarea au fost facut de cei de la Inventive Sound, a declarat Danny D.S-ar putea sa iti placa si:

Ti-a placut? Spune-ti parerea.

*