Cum sa treci examenul teoretic auto

Absolvirea examenului teoretic este primul pas in obtinerea permisului de conducere. Pentru a trece din prima testul teoretic pentru obtinerea permisului de conducere, indiferent de categoria pentru care ati optat, va propunem cateva sfaturi utile:

• Studiati cu cel putin 3 saptamani inainte.Cititi legislatia si rezolvati chestionare de legislatie rutiera si chestionare de mecanica. Majoritatea intrebarilor sunt usoare si logice, dar exista si multe intrebari complexe. Va recomandam sa studiati in fiecare zi, cel putin o ora.
• Notati-va informatiile la care considerati ca trebuie sa reveniti. Reveniti asupra chestionarelor auto deja rezolvate.
Consultati un instructor auto cu experienta pentru eventualele nelamuriri.
• In timpul cursurilor de legislatie rutiera, nu ezitati sa puneti intrebari suplimentare pentru a va asigura ca ati inteles informatia correct.
• Relaxati-va ! Daca intalniti in timpul testului intrebari care vi se par mai dificile, reveniti asupra lor spre sfarsitul examenului.

Testul teoretic pentru obtinerea permisului auto este alcatuit din intrebari si raspunsuri optionale alese de calculator din totalul de 3000 de intrebari existente. Examenul nu poate dura mai mult de 30 de minute, indiferent de categoria pentru care candidatul s-a inscris.

Va recomadam sa urmati cursurile unei scoli auto profesionale care dispune de cabinet psihologic, cabinet medical si sala legislatie moderna, dotata cu toata aparatura necesara, precum si instructori cu experienta, atestati de A.R.R.

Comentariile sunt inchise.