Cum iti protejezi compania cu ajutorul kiturilor de supraveghere?

Pe langa obiectivul principal al organizatiei, acela de a face profit si de a supravietui pe piata, detinatorii companiei vizeaza si alte cateva obiective secundare. In felul acesta s-au dezvoltat functii si departamente de comunicare externa, interna si/ sau relatii publice. Managerii au inceput sa acorde din ce in ce mai multa importanta angajatilor si felului in care ei se simt in interiorul organizatiei.

In cazul unei companii de mari dimensiuni, cu multi angajati, siguranta acestora si a afacerii nu poate fi mentinuta cu ajutorul catorva persoane care stau de paza. De aceea, marile organizatii apeleaza la firme specializate care comercializeaza sisteme de supraveghere profesionale.

In felul acesta, este asigurata si siguranta angajatilor la locul de munca, dar si siguranta bunurilor institutiei. Cele mai multe organizatii de mari dimensiuni opteaza pentru varianta de kit de supraveghere pentru ca trebuie sa acopere distante mai mari si astfel e nevoie de un echipament profesional.

Daca vrei sa beneficiezi de cel mai bun kit de supraveghere video, este esential sa identifici nevoile tale si ale companiei si sa iei decizia de achizitie in functie de acestea. Nu te grabi sa cumperi un kit doar pentru ca ai auzit ca este bun. Identifica mai intai felul in care el este compatibil cu nevoile tale. Exista sisteme care se potrivesc mai bine unor organizatii mai mari, altele care se potrivesc unor organizatii mai mici samd.

Kit-urile cu rezolutie 720P/HD sunt destinate in special celor care doresc sa achizitioneze calitate la preturi rezonabile. Camerele surprind imagini de la o distanta de pana la 10 metri si tocmai de aceea sunt ideale pentru birouri si spatii comerciale; in generale suprafete mici. In cazul marilor companii, acest sistem poate fi folosit pentru o aripa a cladirii. Camerele surprind imagini si pe timpul noptii pentru ca sunt dotate cu o optiune speciala, ce ofera si posibilitatea de inregistrare.

Kit-urile cu rezolutie 1080/ FULL HD sunt destinate celor care au mai multe posibilitati financiare, dar si pretentii mai mari. Cu cat compania este mai mare, cu atat ea are nevoi mai mari. Camerele din alcatuirea kit-ului pot fi folosite in exterior pentru ca redau imagini de la distante de pana la 30 de metri. Asadar, ele pot fi folosite pentru locatiile mai mari, atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

Kit-urile IP cu rezolutie 1080/ FULL HD sunt destinate acelora care dispun de sume mari de bani, dar care pun pret in special pe calitatea imaginilor si nu pe sumele investite in aceste sisteme profesionale. In unele situatii, calitatea imaginii nu este esentiala, insa exista cazuri in care ea este foarte importanta. Exista insa si cazuri in care ea este chiar foarte folositoate pentru ca poate oferi informatii esentiale despre persoanele care au fost in locurile respective si despre activitatile pe care le-au desfasurat acolo.

Kit-urile IP Wireless sunt destinate in special acelor locuri in care este destul de greu sa tragi cabluri. Pentru ele, este necesara o simpla sursa de alimentare, de 12V, iar conectarea camerei se face printr-o simpla conectare la router. In felul acesta, veti putea avea acces la informatiile video si audio transmise de echipamentul profesional.

Comentariile sunt inchise.