Cum faci un banner atractiv?

Publicitatea prin bannere este o modalitate grozava de a atrage noi clienti, insa poate reprezenta si o gaura in care arunci banii fara nici un motiv. Dupa cum am mentionat si in alte articole atunci cand iti place publicitate cu ajutorul unor bannere este absolut necesar ca acestea sa fie pozitionate pe site-uri unde se aduna un public tinta bine-definit. Este total irelevant sa postezi un banner care face publicitate unui site de matrimoniale pe o pagina care vorbeste despre jocuri online, deoarece varsta celor mai multi vizitatori nu va depasi 18 ani.

Chiar daca iti gasesti un site relevant unde sa postezi bannerul acesta trebuie sa fie facut intr-un mod atractiv, iar aici putem vorbi de doua modalitati. In primul rand, multi dintre cei care isi fac publicitate ofera informatii chiar din banner pentru ca vizitatorul sa stie ce se gaseste in spatele lui, insa o metoda cel putin ciudata este sa starnesti curiozitatea celui ce il vede in asa masura incat sa dea click automat pe el. Un exemplu grozav in acest sens este sa-ti numesti bannerul : „ Nu cumva sa dai click aici / Nu te intereseaza ce se gaseste in spatele lui”, insa dupa cum ziceam este riscant, deoarece poti fi considerat un mic spammer.

Cu toate acestea, daca esti sigur ca web site-ul tau arata impecabil si ca oricine intra pe el va fi atras instant de informatiile gasite poti aplica aceasta metoda, deoarece in mod sigur vei atrage mult mai mult trafic decat cu un banal banner. Acest aspect il poate rezolva o firma care se ocupa de web design dedicat firmelor din Bucuresti. Cati dintre noi ar rezista tentatiei de a de click pe un banner care-ti interzice in mod clar sa nu intri pe site-ul respectiv? Foarte putini probabil, asadar o modalitate excelenta de a starni curiozitatea este aceasta.

Bineinteles ca pornind de la aceasta idee poti gasi si alte elemente care pot starni curiozitatea la fel de mult, deoarece ideea principala este sa capeti vizitele necesare daca tot platesti bani pe o mie de afisari.

 

Comentariile sunt inchise.