Crema de noapte cu unt de shea – beneficii

Probabil multe dintre voi folositi o crema de noapte, in paralel cu una de zi. Se stie ca aceste doua tipuri de creme pentru fata au proprietati si functii diferite. Daca nu stiai lucrurile acestea afla ca:

  • crema de zi are o textura mai usoara si se absoarbe repede in piele ceea ce face ca aplicarea machiajului sa fie usoara. Aceasta e bogata in antioxidanti si ofera astfel o protectie buna tenului pentru intreaga zi.
  • crema de noapte este intens hidratanta si foarte bogata in vitamine. Aceasta are rolul de a regenera si reface pielea, de a hidrata si hrani tenul, de a mentine elasticitatea sa.

Asadar, este important sa folosim ambele tipuri de creme, deoarece acestea actioneaza diferit.

Beneficiile folosirii unei creme de noapte cu unt de shea

Crema de noapte cu unt de sheacum este cea de aici – a devenit un produs foarte popular in randul cosmeticelor bio. Folosirea sa intensa se datoreaza, bineinteles, beneficiilor multiple pe care le ofera, printre care enumar:

  • este bogata in acizi grasi si plina de vitamine (A, E, F, K). Acestia au proprietati de protectie, hidratare si regenerare a pielii – actiuni absolut necesare pentru piele pe timp de noapte.
  • reface pielea matura, iritata sau uscata
  • stimuleaza elasticitatea pielii si incetineste procesul de imbatranire al tenului
  • untul de shea protejeaza impotriva razelor solare UV si imbunatateste circulatia la nivel cutanat.

Acestea sunt cateva dintre beneficiile folosirii unei creme de noapte pe baza de unt de shea. Probabil ati auzit mai multe despre acest ingredient deosebit pe care multe cosmetice bio il contin – totusi, eu va recomand sa il folositi in formula sa pura, nerafinata, pentru un efect maxim. In aceasta crema de noapte gasiti untul de shea exact asa cum ni l-a dat natura.

Comentariile sunt inchise.