Craciunul… inca de pe-acum

Nu e decât noiembrie, dar Crăciunul e deja aici! Nu cred că mai e nevoie să spună cineva că sărbătoarea asta e cea mai monopolizată din punct de vedere comercial. O ştim cu toţii!

Iar Crăciunul şi toate sărbătorile care urmează au devenit, pentru mai toţi dintre noi, nu numai un timp al bucuriei şi cadourilor, ci şi unul al unor cheltuieli “extra”, astfel că pentru sfârşitul de an… trebuie să fii pregătit, cu precădere financiar, din timp.

Totuşi, oricâtă presiune ar pune treaba asta pe fiecare dintre noi, în final, rămâne bucuria celor câteva zile în care suntem liberi de orice îndatoriri, în care lăsăm laoparte orice tip de planuri, reunim întreaga familie, ca pe vremuri, convinşi fiind că nu există zile mai frumoase de-a lungul anului. Ceea ce cred că e adevărat!

Viaţa îşi are rosturile ei şi toate greutăţile momentului nu înseamnă nimic… la un moment dat, lucrurile se vor clarifica, îşi vor intra în cursul lor normal. E-adevărat, ne-aşteaptă de-acum, când au mai rămas vreo 34 de zile până la Crăciun, ceva stres: cel puţin o curăţenie generală (cât uram chestia asta!), cumpărături foarte serioase, ceva schimbări în garderobă, plus multe alte detalii ce trebuie rezolvate pe parcurs.

Însă dincolo de orice, zilele pe care le vei petrece cu cei dragi şi îţi vei colinda prietenii vor compesa cu vârf şi îndesat tot ce e de îndurat acum… Mai e puţin până la “Crăciun fericit!”

Comentariile sunt inchise.