C’est fini la comedie

„I’m no longer happy”. Atat. Asta este replica folosita de Costel to dump Aneta dupa aproximativ patru ani de relatie. Trebuie sa recunosc, erau cuplul most likely to get married and pretty soon too. Au facut aceeasi facultate, aveau prieteni comuni, faceau totul impreuna, aproape locuiau impreuna, urmau sa locuiasca impreuna oficial in noul apartament. They were my vision of the couple. Ma vazusem cu ei acum vreo luna si totul parea ok. Iesisera sa manance in oras cum faceau de obicei cand ea iesea de la serviciu. Radeau, vorbeau. Nu pot spune c-am reperat ceva anormal, tensiunea caracteristica unei viitoare despartiri. Poate nu eram destul de atenta.

Faza e ca nu sunt primii. Acum ceva timp s-a despartit si mitica de Janeta tot dupa o relatie de vreo 5 ani cu locuit impreuna si facut totul impreuna si tot tacamul apropiat de maritis. Ca sa nu mai socotim experiente mai vechi ale altor dudui care dupe ceva ani de relatie aparent buna au fost lasate cu mufansoare. Intotdeauna am privit din afara treburile astea, I’ve been the sholder they cried on, am ascultat in continuu intrebarea „dar de ce? cu ce-am gresit?”, am incercat sa raspuns intr-un stil cat mai diplomat si de altfel caracteristic conceptiei mele. N-a fost sa fie. Nu v-ati potrivit. O sa gasesti mai bun. Cateodata m-am saturat sa aud aceeasi chestie ova and ova again but thats wa friends are fo.

Deci intrebarea e: wtf is going on? E o oarecare similitudine intre toate aceste cazuri. All long term relationships, all practically livin” together, all in that „just the two of us doin everythin’ together” rutine, all the girls under the apparently very bad impression that we are perfect together, he’s the one and we”ll get married and live happily eva after. Se pare ca nu era si parerea lor. Of the dumpers.

Poate expresia pe care nu o mai tin minte prea bine, dar zicea ceva de genul „if u’ve already milked the cow, why buy it?” este cat de cat accurate. Poate ca prea mult trai in comun strica. Poate ca nu-i asta reteta.

Oricum, in putinul optimism care mi-a ramas eu inca mai cred ca its not the rule of relationships, its just them. Ma intreb la cate despartiri mai trebui sa asist ca sa ajung la realitate.

Comentariile sunt inchise.