Cele mai bune televizoare in 2017, o confirmare ca tehnologia e pe culmile cele mai inalte

In vremurile in care traim tehnologia scoate pe banda rulanta modele care sunt proiectate cu minutiozitate.

Daca in urma cu un deceniu nu ne-am permis nici sa visam ca vom avea parte de atatea optiuni sofisticate la un televizor, cum ar fi cele HD, posibilitatea conectarii la internet, absenta tubului, diagonalele mari, servicii de live-streaming si altele, acum aceasta posbilitate este perfect valabila.

Daca locuiesti la casa sau intr-o incapere de dimensiuni mari trebuie sa stii care este cel mai bun televizor pe care il poti cumpara.

Atunci cand doresti sa vizionezi un meci, sau sa joci cu prietenii vreun joc, sa urmaresti o emisiune de interes national sau international, cu siguranta te interesaza foarte mult aspecte precum rezolutia, claritatea imaginii si culorile iar in acest caz aveti posibilitatea sa optati pentru cele mai bune variante.

Dar poate dorim sa vedem o emisiune care nu se gaseste la TV, ci doar pe internet, iar aici atasarea unui hard extern, a unui card sau a unui stick usb este prioritara, lucru care il permit aceste televizoare in cel mai bun mod posibil avand diferite functii de ajutor.

Pentru a nu va mai tine in suspans va voi prezenta doua dintre cele mai bune televizoare in 2017 si ce au ele special astfel incat sa ne determine sa le alegem.

Televizor Sharp LC-70LE747E

Acest televizor datorita optiunilor Full HD ne permite sa vedem orice imagine la o claritate si o naturalete desavarsita. Diversitatea sloturilor ne permite sa avem parte de conectivitate superioara si mai mult putem accesa orice fisier media datorita programelor incorporate si posibilitatii conexiunii la internet in timp real.
Acest tip de televizor este ideal pentu sufrageriile mari iar in acest moment se afla la promotie, fiind un dispozitiv ideal pentru o casa cu multi membrii.

Televizor LG 32LB570B

Acest televizor are un raport calitate-pret excelent si dispune de foarte multe functii interesante cum ar fi cele de player multimedia sau de tuner digital.
Tehnologia IPS ofera o claritate aparte imaginilor aflate in miscare, lucru care nu se intalneste la multe astfel de televizoare.
Mai mult, serviciul LG Cloud ne permite sa ne conectam la internet si sa vizionam orice fel de clip si putem chiar sa stocam orice in mod gratuit prin intermediul acestui program, un lucru remarcabil.

Sunetul este oferit cu o claritate remarcabila, iar acest model consuma foarte putin in raport cu celelalte, ceea ce ne permite sa ne gandim la economie energetica.

Comentariile sunt inchise.