Ce spune scrisul meu despre mine?

Eu cred că scrisul de mână spune multe despre o persoană. Scrisul meu a avut diverse forme de-a lungul timpului… după ce pe la începuturile scrisului scriam foarte mic și m-a certat mama pe treaba asta, scrisul meu a devenit și a rămas destul de mărișor. Apoi a venit moda combinatului literelor de mână cu cele de tipar. Apoi m-urile și n-urile au căpătat diverse forme… știu că la un moment dat n-ul și u-ul erau la fel.

După multe transformări, cred că de prin clasa a doisprezecea (douăsprezecea? mda, de data asta, cred că da. Dar ora două, niciodată!!! 😀 ) scrisul mi-a rămas cam același. Diferă destul de mult și acum în funcție de starea de fericire, plictiseală, oboseală. Dar scrisul atunci când mă concentrez să scriu… ăsta e:

scris

Ideea cu scrisul a lansat-o Tudor (na aici scris de arhitect!) acum ceva vreme. Mi-a plăcut mult și am decis să mă bag și eu în horă. Mai are cineva chef de jucat?

PS. Până acum am întâlnit stângaci numa’ oameni faini, în consecință orice stângaci are un plus de la început pentru mine. Și de Obama cred că-mi place pentru că-i stângaci! 🙂 ) Deci, hai stângacii, mâna sus… și scrisul la înaintare!

Comentariile sunt inchise.