Ce-i şi cu RE-regionalizarea asta?!

De fapt, care este scopul principal? Vă spun tot eu: Distragerea atenţiei de la adevăratele probleme cu care ne confruntăm.

Partea cu ungurii ce ni se vor sui în cap şi vor crea o răscoală e un concept depăşit, partea cu inaugurarea podului Basarab este o altă “perdea” şi lista continuă. Acum haideţi să vedem adevăratele probleme.

Vă mai amintiţi că acum câteva săptămâni toţi bugetarii erau revoltaţi de faptul că le-au oprit norma de hrană? Adică o sumă destul de frumuşică? Asta s-a uitat rapid. Alta, vă mai amintiţi că în maximum o lună câteva mii bune de Poliţişti îşi vor pierde locurile de muncă? Bine, şi nu numai poliţişti, ci şi restul cadrelor MAI gen Pompieri, SRI etc. Şi asta s-a uitat. Bineînţeles, noi ne confruntăm cu problemele numai într-un mod INDIRECT.

Acum, ce-i şi cu re-regionalizarea asta? Păi să privim înapoi în timp şi să ne amintim când Băse a jurat că nu va încălca Constituţia (Scuzaţi cacofonia). Nu numai că a făcut-o o dată, a făcut-o de mai multe ori şi continuă să o facă. Cum dracului să împarţi ţara în mai puţine regiuni şi să dispară judeţele. Voi vă daţi seama ce înseamnă asta? Pe lângă formalităţile necesare, adică schimbarea tuturor actelor personale şi multe alte documente de interes NAŢIONAL, care sunt mult dar mult mai importante.

Acest lucru nu se va întâmpla deoarece practic nu prea este posibil, nu pot băga mâna în foc, dar privind într-un mod REALIST, eu cam aşa sunt de părere. Între timp, haideţi să ne uităm în continuare pe 0TV, că ăsta este viitorul. Cât despre Diaconescu, m-a surprins într-un mod neplăcut bineînţeles, să aflu câţi susţinători are. Scuzaţi-mă, dar dacă există cineva ce ascultă la acest maimuţoi şi culmea, îl mai şi crede, am tot “respectul” pentru el.

Eu totuşi mai am o nelămurire: Cu acele cadre ce au absolvit o Academie Militară, astfel încât la promovare s-au încadrat pe un post anume, cum pot aceştia fi daţi afară acum. Care este motivul?!

PS: Aş avea şi o soluţie pentru re-regionalizarea asta. Să împărţim ţara în două: ‘Ăi din Vale şi ‘Ăi din Deal. E mai uşor…

Comentariile sunt inchise.