Cat de importanta este delicatetea miscarilor in cadrul unui masaj?

Tehnicile de masaj se invata treptat, aceasta arta deslusindu-se de-a lungul timpului sub variate forme. Bineinteles, cel erotic este situat pe un plan superior, intruchipand deopotriva o maniera propice prin care ne putem elibera de stresul cotidian agasant, dar si de sentimentul acut de oboseala care nu ne permite sa ne concentram eficace pe parcursul zilelor de munca. Asadar, o picatura intensa de placere poate reprezenta artificiul care va modifica dramatic starea noastra de spirit, oferindu-ne un plus si in plan fizic.

In momentul in care ne dorim din rasputeri ca relatia noastra sentimentala sa functioneze perfect pe toate planurile devine esential sa luam in considerare si compatibilitatea sexuala pe care o impartasim cu partenerul. Fragilitatea acestui aspect este determinata in mod obisnuit de mentalitatea usor inhibata a personalitatilor contemporane, care desi ar trebui sa faca pasi importanti spre descoperirea propriului corp, cad in mrejele unei atitudini traditionaliste, care separa foarte abrupt subiectele clasice de cele considerate „tabu”.Totusi, conform site-ului oriental-massage.ro, masajul erotic capata o importanta colosala in viata intima a unui cuplu, indiferent de maniera in care ne decidem sa abordam arta tantrica.

Exista trei tehnici principale de care ne putem bucura pe deplin alaturi de jumatatea noastra, prima fiind reprezentata de masarea gentila a capului si a gatului. De-a lungul timpului, masajul capului a reprezentat punctul de plecare catre un ritual tantric complet, miscarile suave la nivelul fetei si al gatului fiind apreciate si ravnite de catre reprezentantii publicului masculin.

Incitarea partenerului infloreste treptat la acest nivel, miscarile circulare si mangaierile prelungite in jurul tamplelor si al urechilor fiind premisele favorabile pentru ca acesta sa se relaxeze complet si sa se lase vrajit de atingerile tale pasionale. Scopul acestui masaj delicat este de a-l relaxa pe deplin, pregatindu-l intr-o anumita masura pentru urmatoarea etapa senzuala: masajul spatelui.

In acest moment incearca sa iti convingi partenerul sa stea intins pe pe abdomen, in timp ce tu te ridici in picioare si te asezi in fata lui. Inainte de a continua masajul asigura-te de faptul ca ai selectionat aroma sa preferata de ulei si presara cateva picaturi pe umeri si pe fese. Mai apoi, lasa-ti mainile sa ii parcurga suav corpul pana in zona taliei, la fiecare atingere pulsand ceva mai aprig, pentru a spori caldura transmisa. Tehnicile tantra ne ofera un sfat pretios pentru masajul spatelui si anume „ghidul respiratiei”. Asadar, in momentul in care jumatatea ta expira, asigura-te ca directia mangaierilor tale este una descendenta, in timp ce pe parcursul inspiratiei ar trebui sa iti retragi mainile delicat spre gat.

Ultimul pas care completeaza magia unui masaj erotic este reprezentat de atentia pe care o oferi zonelor erogene deosebit de sensibile, care conform specialistilor in masaj trebuie sa fie lasate pentru finalul ritualului tantric. Totul depinde de tine de aici, singurul sfat pe care nu ar trebui sa il uiti fiind reprezentat de necesitatea unui contact constant cu pielea partenerului, pentru ca senzatia de caldura sa nu dispara nici macar pentru un moment.

 

Comentariile sunt inchise.