Cat de buna e o drujba electrica pentru mine?

Imaginea pe care ti-o faci atunci cand te gandesti la o drujba este, de fapt, un fierastrau care are un motor alimentat cu benzina si ulei si care se invarte automat. Sunt zgomotoase, produc mult fum si nu sunt neaparat cea mai buna solutie pentru orice nevoie a ta. Cu toate acestea, imaginea unei drujbe electrice este cat se poate de diferita.

Aceste mici unelte electrice pot aduce o sumedenie de beneficii gospodarilor. Ce ar trebui sa stie orice persoana ce doreste sa cumpere o drujba cu motor electric de pe Topdrujbe.ro?

Totul despre drujbele electrice

Nu exista benzina sau ulei

Din cauza faptului ca aceste drujbe functioneaza exclusiv pe baza de electricitate, nu exista un motor care sa necesite utilizarea de benzina in amestec cu ulei. Drujba trebuie doar lubrifiata(lantul uns) din cand in cand, dar asta e o regula ce se aplica la toate motofierastraiele.

Fara aprindere cu sfoara

Drujbele electrice nu se aprind prin tragerea unei sfori, ci prin… apasarea unui buton. Ideea poate ti se pare excelenta, iar pentru cineva care a mai folosit o drujba pe benzina pornirea la buton e un upgrade perfect.

Nu exista emisii de fum

Unul dintre cele mai evidente lucruri la o drujba electrica, pe langa absenta zgomotului puternic, este si absenta emisiilor de fum. De fapt, nu vei niciun fel de fum pentru ca nu exista un combustibil care sa arda si sa-l produca. E o caracteristica foarte importanta pentru cei care isi fac griji cu privire la mediul inconjurator.

Nu produc foarte mult zgomot

Asa cum am mentionat anterior, drujbele electrice nu produc aproape niciun fel de sunet in comparatie cu o drujba obisnuita. Desi sunetul nu e atat de proeminent, exista, dar intensitatea sa sonora e cu mult mai mica fata de cea a uneia dintre cele mai mici drujbe pe benzina.

Comentariile sunt inchise.