Care sunt cele mai bune smartwatchuri ale momentului?

In ziua de azi smartwatch-urile au inceput sa devina foarte apreciate. Exista o multime de astfel de ceasuri ce merita cumparate. Exista insa multe persoane care nu sunt decise cu privire la achizitionarea unui astfel de ceas. Cu toate acestea, exista ceasuri inteligente pentru nevoile fiecaruia. Trebuie sa stiti care sunt cele mai performante smartwatchuri, iar azi va voi prezenta cateva aspecte de care sa tineti cont.

Apple Watch este un ceas inteligent cu niste performante excelelente. Acest ceas arata extrem de bine, fiind dedicat in special persoanelor cu un telefon Apple. Multe magazine au inceput sa ofere acest ceas la un pret accesibil. Veti constata ca el va va oferi numeroase beneficii si veti putea face un numar mari de lucruri cu acest ceas. Folosind acest ceas veti sti cand veti primi noi notificari, dar veti avea si posibilitatea sa va verificati starea de sanatate in permanenta.

Alte ceasuri inteligente de top

Un alt ceas foarte indragit ce intra in categoria smartwatchuri de top  este produs de cei de la Samsung. Smartwatchul Gear S3 Frontier este apreciat pentru functiile sale, dar si pentru durata foarte extinsa a bateriei. Acesta va putea fi utilizat fara probleme timp de 2-3 zile. De asemenea, vei avea posibilitatea sa-l reincarci folosind docul de reincarcare. Acest ceas va mai avea posibilitatea stocarii a peste 300 de melodii. Daca de exemplu vei dori sa iesi la alergat, iti vor trebui doar castile bluetooth pentru a asculta melodiile favorite.

Vector Luna este un alt ceas smartwatch apreciat. Acesta este recunsocut in special datorita elegantei sale. El este dedicat in special oamenilor de afaceri, insa se potriveste pe mana oricui alaturi de o camasa. Autonomia bateriei este de 30 de zile. Chiar si acest ceas are toate functiile de care se bucura orice smartwatch de top. Daca vei dori sa cumperi ceasuri inteligente, atunci nu ar trebui sa omiti acest ceas.

Sony ofera un ceas inteligent ce ar putea fi considerat fara probleme cel mai bun smartwatch. Acest ceas este foarte elegant, iar aspectul sau duce cu gandul la Apple Watch 1. Acest ceas are numeroase functii extrem de utile. De la GPS, busola si accelerometru, pana la giroscop si functii de monitorizare a activitatilor zilnice. Acest ceas poate fi adaptat in functie de tinuta pe care o porti. Exista posibilitatea scoaterii unitatii centrale si punerii acesteia pe o alta bratara. Procedand astfel, vei putea obtine un ceas potrivit oricarei ocazii.

Comentariile sunt inchise.