Care este cel mai bun parfum barbatesc din perspectiva barbatului modern?

Barbatii sunt de obicei foarte sofisticati si pare ca nimic de pe lumea asta nu-i mai impresioneaza cu una cu doua, mai ales parfumul. Atunci cand vine vorba de selectarea parfumului, barbatii sunt foarte pretentiosi, iar cand miros sau iau monstre de la un anumit model cu siguranta asociaza totul cu personalitatea si gusturile lor.

Dar de cele mai multe ori, monotonia nu este o optiune. Daca la munca sau la scoala vrem sa avem o varianta basic, la evenimente de alt tip, sau la o intalnire cu domnisoara vrem sa impresionam, iar pe langa statura si vestimentatie cu siguranta achizitionarea unui parfum nou este de departe o prioritate.

Insa multi barbati considera ca ceea ce este pe piata la momentul de fata si deschis pentru orice buzunar nu reprezinta o atractie aparte si multi s-au intrebat in ultima vreme unde ar putea gasi un top diferit cu parfumuri pentru barbati, cu nume precum Ralph Lauren, Tom Ford, Creed sau Diptyque.

Gasesti aici cel mai bun parfum barbatescExista cateva site-uri de referinta care asociaza eleganta, rafinamentul si stilul cu parfumul selectat, iar acestea dau un top parfumuri barbatesti usor surprinzator pentru publicul larg.

Aceste variante sunt pentru toate stilurile de barbati si asociate diverselor categorii de haine sau evenimente pe care acestia le poarta, respectiv iau parte. Se spune insa ca o femeie alege un barbat si dupa parfum, datorita faptului ca acesta exprima caracterul sau sarmul sau si de aceea trebuie sa acordam o foarte mare atentie acestor detalii pentru a nu ne parea rau de alegerile facute.

Dar si pretul acestuia reprezinta de obicei un impediment pentru a-l achizitiona si de aceea trebuie sa fim vigilenti.
Daca multe magazine din oras au preturi destul de piperate comparativ cu cantitatea de parfum, in mediul online poti gasi solutii viabile ce pot pleca chiar si de la 60 lei!

Pe langa asta, pe internet poti avea de sarbatori, Black Friday sau alte perioade din an discount-uri de pana la 25-30% + cadouri surpriza, lucru pe care nu-l gasesti la magazinele din oras sau de la mall, nici daca esti client fidel si ai cardul magazinului nu poti beneficia de reduceri mai mari de 10%.

Alegerea este in buzunarul tau si nu uita ca eticheta barbateasca de multe ori este reprezentata de parfum si aroma pe care acesta o emana in jur!

Comentariile sunt inchise.