Blogul – o afacere virtuala

Total adevarat! Blogul poate fi o afacere online de succes daca este intretinut bine si vine mereu cu articole de calitate care sa ajute cititorii. Pana acum majoritatea internautilor, unii mai pesimisti, altii mai aventurieri de fel au intrat in batalia blogurilor pentru a-si mari profiturile de acasa stand pe scaun. Ei bine, aceasta optica este una corecta insa doar partial! Ce conteaza sa ai in vedere atunci cand dai drumu la un blog ?

1. Trebuie sa cunosti foarte bine nisa pe care vrei sa o ataci. De altfel trebuie sa cunosti si oamenii pe care ii targetezi – ce vor acestia, ce nevoi au, cum ii poti ajuta, etc!

2. Trebuie sa stii sa scrii articole seo ! Nu este obligatoriu sa scrii SEO, insa te va ajuta pentru o mai buna audienta castigata de la motorul de cautare Google! Daca vrei sa intri puternic pe piata de online atunci poti apela la u copywriter seo profesionist! Acesta va sti cum sa trateze domeniul tau!

3. Cunoaste principalii furnizori de servicii / produse care servesc publicul pe care tu il targetezi cu blogul! Vorbeste cu acestia si stabilit o intelegere! Spre exemplu se poate crea un mic program de afiliere care sa te ajute sa castigi bani la fiecare clienti pe care il furnizezi acestora!

4. Castiga bani din publicitate ca blogger! Intra in programul Google Adsense, citeste despre ce este vorba acolo si cu ce se mananca si in cateva minute poti baga reclamele lor la tine pe site. Astfel, la fiecare click pe site vei castiga bani reali!

Cam acestea au fost cateva modalitati prin care poti privi blogging-ul ca pe o afacere de viitor – de succes!

Comentariile sunt inchise.