Blogger amenintat cu puscaria!

Am trait s-o vedem si pe asta…

Un titlu de blog, subiect de disputa, amenintari cu procuratura, cu militia calare…si cu OSIM-ul!

De la ce a plecat “disputa” – un om, un cetatean, a plecat la navigat pe caile netului si a gasit, cu maxima surprindere ca infractoarea de drept comun, numita Andreea, i-a furat si si-a insusit, numele original si unic pe care El, Alesul, il inregistrase la OSIM, nici mai mult nici mai putin decat ….”OBIECTIV”!

Omul i-a scris infractoarei ca incalca legea, ba intr-un mod grosolan si chiar “penal”, pentru ca a indraznit, cu tupeu, sa scrie si ca “ Obiectiv-Andreea Mira c 2008 All Rights Reserved “ Si ce credeti ca face infractoarea? Scrie pe blog despre acest lucru! Da in vileag discutia particulara pe prin care Omul nostru i-a cerut sa repuna dreptatea si legea in drepturi!  Oroare! Distrugere! La cremenal, talharilor! Omul spumega si fumega, isi scrie, zgariind cu unghiile ecranul calculatorului, istoria vietii sale editoriale, scolile invatate, cartile publicate, prefectii pe care i-a ajutat sa fie “demisi”, el e primul care a scris despre …Priviti, muritorilor si tremurati! Dar mai bine sa ii dam direct dreptul Omului sa spuna singur:

….”am fost primul care am dovedit ca aici s-a nascut civilizatia umana (confirmat ulterior de americani;v.Ion si Ioana)
-in 12.09.01 am fost primul care am afirmat ca atentatele din America au fost autoatentate sau provocate si am prevazut atentatul de la Madrid,cu data exacta ( a se vedea SECRETELE TERREI-vol.V,pag.54).Etc,etc.Scursurile sa se uite in oglinda !”

Sa continuam? Cred ca este suficient de relevant…

Va mai spun numai ca s-a pornit asa o apriga discutie pe net referitoare la dreptul Andreei de a-si numi cum vrea ea blogul personal  (evident de sustinere!) incat incep sa cred ca asta si-a dorit si Omul nostru – publicitate gratis, lucru pe care nu ar fi reusit sa il obtina de unul singur!

Avem si noi dreptul de a rade si de a ne distra…

Comentariile sunt inchise.