BlogFest Romania

Muzica de la BlogFest.. ok… cat sa poti sa stai de vorba cu lumea. Persoane interesante. Am avut ocazia sa stau la un pahar de vorba cu oameni pe care nu-i stiam decat de pe net. Majoritatea sunt destul de dezamagitori in real life…. dar de… sunt un pretentios.

S-au dat si niste premii. Aplaudau oamenii acolo…tipau etc. Nite tipi nu au acceptat premiul la nu stiu ce categorie, si au citit un ditamai memorandumul. Evident nu am ascultat. Era vorba despre trisat… regulamente si alte chestii pur romanesti. Probabil s-au crezut interesanti.
Ce mi-a placut:

Faptul ca la astfel de evenimente poti sa cunosti oameni intersanti. Sa schimbi o vorba. Sa discuti o idee etc. Si sa cunosti oameni si in carne si oase.

Ce nu mi-a placut:

Ideea de concurs. Nu cred ca blogurile trebuie clasificate. Blogul este una din reprezentarile persoanei care il tine. Este ceva personal. Si a clasifica blogurile este ca si cum ai clasifica oamenii. Pe baza voturilor altor oameni. Ceea ce nu mi se pare normal.

Apoi am vazut foarte multi oameni aprinsi. Care isi sustineu favoritii cu foarte mare ardoare…. sau care strambau din nas cand le spuneam ca am un blog tematic de business (ei erau artisti si scriau bloguri personale presupun).

Blogurile nu sunt depre clasamente, certuri sau alte clasificari. Blogurile sunt depre schimb de idei si colaborare.

Oricum… Pe ansamblu mi-a placut.

Comentariile sunt inchise.