Basescu si Tariceanu ar fi discutat despre o posibila alianta

Basescu si Tariceanu ar fi discutat despre o posibila alianta
Premierul Calin Popescu Tariceanu si presedintele Traian Basescu au avut o intalnire la Cotroceni pentru a discuta, potrivit purtatorului de cuvant Valeriu Turcan, despre pensii, salariile profesorilor si indemnizatiile din agentiile guvernamentale.

Ca problema a fost discutata putem banui, de vreme ce subiectul a generat actiuni din partea amandurora. Premierul a cerut sambata un raport complet despre salariile si indemnizatiile din agentii, raport ce va fi prezentat marti, 14 octombrie, in sedinta de guvern. Presedintele Basescu a avut si el luari de pozitie pe aceasta tema.

Se aud insa si zvonuri puternice ca discutiile au avut si caracter de strategii politice, ba chiar ca cei doi presedinti de facto ai PNL si PD-L ar fi discutat despre o posibila alianta electorala.

Crin Antonescu a declarat ca o alianta cu PD-L ar fi o solutie viabila dupa alegeri, dar ca nu e de-acord cu implicarea presedintelui in strategia liberal-democrata. Emil Boc i-a luat, ca de-obicei, apararea presedintelui, raspunzand ca „liberalii nu sunt in pozitia de-a pune conditii”.

Comentariile sunt inchise.