Bani pe net

Multi cred ca fac asta si majoritatea ii indeamna si pe altii sa faca acelasi lucru. Adevarul e ca unii reusesc sa faca bani pe net, indiferent ca e vorba de un PTC (unde e nevoie de o investitie serioasa de inceput) sau cineva are o idee sclipitoare pentru un site. Dar astia-s putini pentru ca majoritatea vor sa faca bani cu o investitie 0.

Nu spun ca unii nu reusesc dupa MULT timp, dar majoritatea sunt penibili si cand se lovesc de greutatile gratuitatii pe care o adora renunta la ideea de bani pe net. Respectivii intra pe vreo 3, 4, 10 PTC-uri pe care apoi le promoveaza, pentru a obtine referrali. Nu mai e la moda sa lasi la status linkul, de unde n-o sa se inregistreze multi. E nasol si sa ii pisezi pe fiecare in parte. Pe forumuri reclama ta dispare in 2 timpi si 3 miscari. Ce ramane de facut? Fa-ti un blog.

Blogurile despre cum sa faci bani pe Internet in limba romana sunt destule si ma uimeste ceva. Oamenii astia se lauda ca scot bani, ca nu stiu ce, dar n-au bani sa cumpere un domeniu, fie el si cel mai ieftin domeniu posibil. Dar nu, ei au domenii ca: cumsafacibanipenet.bloggingservice.com / fabanipenetusorsisigur.bloggingservice.com / xcumsafacibanipenetx.bloggingservice.com . Daca faci bani pe net, nu-ti permiti sa dai cativa dolari pe an pentru un domeniu si hosting?

Bine, adevarul e ca nu-si permit. Scot cate 2$ de pe un site si iau dovezi de plata din alte parti, sau cel putin asta se intampla de obicei. Ii respect totusi pe cei care reusesc sa faca bani in mod constant pe Internet si poate chiar sa-si asigure traiul, nu sa faca bani de un pachet de tigari in 3 luni.

Comentariile sunt inchise.