Aveți fobie de sală?

De obicei, când auziți cuvântul „antrenament”, în mod automat vine în minte apartenența la o sală de gimnastică. Curând după aceea, gândurile de a ajunge acolo, ce să purtați și sentimentul neliniștit al oamenilor care privesc la tine fac să duceți de la motivare la ezitare. Deși este adevărat că lucrul la sala de sport oferă o varietate mai mare de opțiuni de exerciții fizice, starea de acasă la antrenament are multe beneficii și opțiuni, de asemenea.

Poate fi cu siguranță mai convenabil, confortabil și mai sigur pentru a lucra acasă. Dacă aveți copii, permite, de asemenea, să vă vadă că sunteți activi, ceea ce îi va inspira să facă același lucru.

Iată câteva moduri simple de a face exerciții fizice acasă

Există mai multe opțiuni de activități pe care le puteți combina cu alte exerciții fizice decât vizionarea monitoarelor TV montate pe pereții din sala de gimnastică. Dacă cumpărați mașini de fitness cardio sau alte echipamente de antrenament, este o cheltuială o singură. Cel mai bun beneficiu: nu trebuie să vă țineți ochii la ceas: lucrul la domiciliu facilitează scurte perioade de activitate pe tot parcursul zilei ori de câte ori doriți.

Dacă aveți un program încărcat sau simplul gând să mergeți la sală de gimnastică, trebuie să știți că există alternative:

  • Lucrați singur în casă în loc să angajați pe cineva.
  • Faceți squats sau jogging pe loc pentru 60 de secunde între treburile de uz casnic. Porniți muzica și dansați în timp ce curățați în jurul casei.
  • Ieșiți la o scurtă plimbare înainte de micul dejun, după cină sau în ambele dăți.
  • Mergeți la magazinul de colț cu bicicleta în loc să conduceți.
  • Când vă uitați la televizor, faceți ședințe în timpul pauzelor comerciale sau în deschiderea / închiderea filmelor. Așezați telecomenzile în cameră astfel încât să vă forțați să mergeți să le luați. În loc să cereți cuiva să vă aducă o băutură sau o gustare, ridicați-vă de pe canapea și luați-o singură.
  • Plimbă câinele. Faceți câteva întinderi. Faceți yoga. Sau faceți o plimbare rapidă în jurul blocului când verificați poșta.

Comentariile sunt inchise.