Atacat in propria casa

De fapt, injunghiat, dar ideea e cea a atacului in propria casa. Si nu ma refer la cazurile in care Costica si Gigel sunt vecini de gard, Gigel a facut o palinca de-ti taie picioarele cand bei o gura si l-a invitat pe Costica sa o deguste. Au baut 1 litru impreuna si Costica a vrut mai mult, Gigel n-a mai putut si nici nu mai dorea, asa ca a refuzat. Costica s-a enervat si a sarit la bataie, bla, bla si au ajuns la stirile de la ora 17:00. Nu asta vreau sa subliniez, ideea e ca omul beat e prost si nu e nevoie de alte comentarii.

S-a intamplat recent si mi-a ajuns si mie la urechi cazul de la Codlea: un X dormea in casa. un Y nu dormea si avea nevoie de dracu stie ce. Y joaca ala-bala-portocala intre blocuri si alege un bloc, joaca din nou si alege scara pentru ca la final sa aleaga apartamentul. Intra ala in casa (alt lucru pe care nu-l inteleg, X lasa usa descuiata?) moment in care X se trezeste. Incep ei sa se bata, alea-alea pana Y scoate un cutit si ii face astuia 11 gauri cine stie pe unde. Y e acum cautat de politie.

La noi si legea e proasta, daca eu il prind pe unu’ in casa la mine nu pot sa ii fac felul ca tot eu intru in belele. Nu, stai mai intai sa dea el in tine si dupaia da si tu in el, ca sa fii in legitima aparare. Daca scoate cutitul tu oricum nu mai ajungi in bucatarie sa iei satarul. Nu vreau sa par “zmeu” ca toti altii care zic pe internet ca fac si dreg, dar eu i-as rupe capul unuia pe care l-as gasi in miez de noapte, in casa mea. Fie imi tin o bata sub pat, la indemana, fie pun mana pe primul lucru ce il gasesc si il cocosez pe ala cu bataia. Cu mana goala nu m-as duce in orice caz, ca n-am de unde sa stiu ce are ala in buzunar sau deja pregatit. Asta e, intru dupa in belele dar stiu ca nu intru in pamant. Dar legile astea-s proaste rau si nu poti sa faci dupa cum simti in momentul ala, in loc sa te ghidezi dupa instinct trebuie sa te gandesti ce se intampla daca il dai cu capul de noptiera, cati ani iei…

Voi ce ati face?

Comentariile sunt inchise.