Araturi cu pluguri de calitate

Araturile pamanturilor care urmeaza a fi cultivate reprezinta poate cel mai important factor in domeniul agriculturii, iar in acest scop utilajele precum diverse pluguri sunt la mare cautare.

Aceste pluguri sunt in general accesorii pentru tractoare si pentru a avea un maxim de eficienta in munca, acestea trebuie sa fie calitative in raport cu pretul.

Daca acest aspect s-a stabilit, atunci folosirea de pluguri este numai buna pentru diferitele operatiuni ca: intoarcerea brazdei, afanare, maruntire sau nivelare a pamantului, sigurul lucru ce ramane de facut e sa fie ales modelul potrivit in functie de nevoile proprii.

Pluguri diverse pentru lucrarea solului

Pentru prelucrarea solului sunt disponibile pe piata de profil fel de fel de utilaje cu dotari dintre cele mai diferite si acest lucru este valabil si in cazul diverselor tipuri de pluguri. Astfel intalnim modele de la cele mai simple, cu roti din metal, cu acestea putand fi controlata adancimea pamantului, fiind atasabile unor tipuri de tractoare pana la 45CP; si pana la modele de pluguri reversibile, robuste cu ajutorul carora se poate ara atat in adancimi medii, cat si in adancimi mari.

Pe langa aceste pluguri mai sunt si unele tipuri care au cate doua brazdare fiecare, aceste feluri de utilaje fiind potrivite araturilor de pe orice fel de suprafata de teren, indiferent daca aceasta se afla in panta sau nu.

Alte modele de pluguri au cate doua trupite fiecare, acestea fiind atasabile tractoarelor de putere pana la 50 CP, sau pluguri cu trei trupite potrivite tractoarelor de 45CP.

Agricultura usoara cu pluguri puternice

Utilizarea de pluguri puternice face ca munca in agricultura sa fie mult mai usoara in aproape orice conditii de lucru, iar din aceste modele robuste, disponibile pe www.tractorul.ro, se remarca cele reversibile cu ajutorul carora se poate lucra in conditii greoaie deoarece sunt prevazute cu sisteme de protectie si bolti, iar unele tipuri de pluguriau cate trei trupite si pot fi prinse in trei puncte la tractoarele cu putere de pana la 80CP.

Toate aceste pluguri sunt potrivite pentru orice fel de cultura si se gasesc in trei categorii diferite: pluguri pentru vita-de-vie, pluguri simple sau pluguri reversibile, putand fi ales fiecare utiaj in functie de nevoia lucrarii care urmeaza a se desfasoare.

Pluguri ce pot fi comandate oriunde

Exemplele de pluguri prezentate sunt doar o parte din gama variata de astfel de utilaje disponibile spre comercializare in catalogul online de pe Tractorul.

Firma ofera pluguri produse dupa tehnologii de ultima generatie pentru ca munca si roadele obtinute sa beneficieze de solutii cat mai eficiente in acest domeniu.

Cu aceste pluguri vei avea siguranta muncii bine facute cu minim de efort si cu rezultate bune la costuri de achizitie si intretinere pe care orice om gospodar si le poate permite. Si cum calitatea este cea mai importanta, nici cu aceste pluguri nu vei da gres in acest sens.

Pluguri calitative simple sau reversibile pentru vie sau alte feluri de culturi. Cu aceste utilaje orice teren plat sau in panta poate fi arat rapid si eficient.

Comentariile sunt inchise.