Alimente care te ajuta sa slabesti si sa arzi mai multe calorii

Ciocolata neagra cu peste 70% cacao
Ciocolata neagra este un aliment care imbunatateste vederea mai eficient decat alte legume cu merite asemanatoare. Pe langa aceasta, ciocolata neagra contine ingrediente care incetinesc procesul de digestie, prelungind astfel senzatia de satietate. Daca mananci o porţie de ciocolată neagra te va ajuta să mănanci mai puţin la următoarea masa.

Branza de capra
Branza de capra are un continut ridicat de acid linoleic conjugat care ajuta organismul sa arda mai multe grasimi. Atat branza cat si laptele de capra sunt benefice in digestie si de asemenea pentru afectiuni cardiovasculare.

Portocalele
Portocalele sunt unele din cele mai satioase fructe, datorita continutului ridicat în fibre care împiedică depunerea grăsimilor. Au proprietati antiinfectioase si reduc riscul cancerului de colon. Portocalele au un continut redus de calorii(doar 39) si numai 8,5 grame de glucide.

Ovazul
Ovazul este o cereala recomandata de specialisti persoanelor ce vor sa adopte un stil de viata sanatos. Acesta scade colesterolul si lupta cu grasimile.  Consum de tarate de ovaz si de fulgi de ovaz integrali reduce riscul aparitiei cancerului de colon.

Comentariile sunt inchise.