Alegerea unui carucior pentru copii trebuie facuta cu grija

Tocmai de aceea, carucioarele pentru copii sunt foarte diverse. De exemplu, carucioarele de tip landou, care sunt atat de utile parintilor cu bebelusi; bebelusul este plimbat in permanenta sub supravegherea mamei si, daca adoarme, aceste landouri ii asigura un somn linistit, intr-o pozitie comoda. Aceste carucioare insa sunt prevazute cu nivel de reglare al pozitiei, astfel incat comoditatea copilului dumneavoastra este oferita atat atunci cand doarme, cat si atunci cand sta in sezut, descoperind lumea din jur.

Carucioarele sport sau cele cu trei roti, sunt si ele carucioare copii ce pot fi achizionate daca sunteti persoane foarte active, care merg des in parc sau pe terenuri accidentate, la cumparaturi in locuri aglomerate sau daca vreti sa va bucurati de avantajele unui astfel de mijloc de transport. Aceste carucioare sunt confectionate din aluminiu, pentru cadru, si materiale rezistente la zgarieturi; sunt prevazute cu centuri de siguranta in cinci puncte si ofera diverse accesorii precum materiale impermeabile, plase pentru tantari sau genti pentru depozitarea hainutelor celui mic.

Totodata, carucioarele pentru copii ieftine sunt si multifunctionale, de tipul 3 in 1, cand caruciorul tip landou se poate monta in masina, ca si scaunel special pentru autoturisme, cand poate fi detasabil, pentru a putea fi dus in mana, sau cand se transforma in carucior de tip scaun, pentru o pozitite optima a copilului. Ca si celelalte carucioare de copii, acestea sunt rezistente si sigure.

Comentariile sunt inchise.