Adrian Nastase are un alt dosar din tinerete?

Povestea e asa: Dan Andronic a lansat barfa ca Traian Basescu are negoicieri gata incheiate cu Mircea Geoana, promitandu-i sa-l numeasca premier daca PSD iese primul in alegeri, cu o conditie. Sa aiba grija sa-i livreze un contracandidat slabut la prezidentiale.

Numele pe care tot Dan Andronic l-a dat pentru dirty job a fost Cristian Diaconescu. Acesta ar fi urmat sa se duca, de buna voie, sa-l ingroape presedintele cu doua glume in vreo dezbatere electorala televizata si sa-si termine astfel ca un pionier o cariera politica de care, pana acum, a avut mare grija.

Dob.ro n-a crezut de la bun inceput in asta. Dadeam primul motiv care ne venea in minte, acela ca Geoana nu poate controla candidatul in partidul domniei sale.

Palatul Sutu vine insa cu o alta teorie. Din sursele lui ar reiesi ca barfa lansata de Andronic este o diversiune, menita sa-i dea o scuza lui Adrian Nastase pentru ca NU va candida la prezidentiale. Iar motivul real pentru care nu va candida este, potrivit sursei lui Cristi Sutu, un dosar din tinere, altul decat cel care aparuse in campania din 2004, care insinua ca un anumit Adrian Nastase ar fi avut anumite relatii de un anumit fel, cu anumiti baieti.

E foarte probabil ca dosarul sa nu iasa niciodata, daca nu iese Nastase la atac. Deocamdata asteptam.

Comentariile sunt inchise.