7 sfaturi de design pentru logo-uri

Am auzit foarte mult că logo-urile sunt importante și au tendința de a determina o afacere să crească. Dar cum o astfel de imagine mică ar putea avea o influență asupra unei afaceri globale? S-ar putea spune că sunt capabile să comunice cu clienții, logo-urile fiind niște elemente atractive, din acest motiv au devenit atât de bine cotate în lumea afacerilor actuale. Dar, logo-urile sunt doar de impact dacă sunt făcute cu eficacitate. Iată câteva sfaturi pentru a face un impact, mai ales dacă sunteți implicat într-o afacere mică.

1. Întrebați dacă acest design este capabil să rămână în amintirea consumatorului

Rememorarea este unul dintre cele mai mari obiective sau ținte atașate la o siglă. Astfel, înainte de a lansa sau de a crea un logo, evaluați mai întâi designul acestei sigle din acest punct de vedere.

2. Simplificați

Complexitatea reduce capacitatea logo-ului de a fi înțeles, în timp ce simplul face că acesta să poată fi înțeles și memorat. Simplitatea este unul dintre lucrurile importante pe care producătorii sau designerii ar trebui să le ia în considerare pentru a face că valoarea logo-ului să fie mărită.

3. Culoarea este importantă

Culorile reprezintă prima impresie a oricărui logo. Astfel, este primul lucru pe care oamenii îl notează într-un logo, deci este important să selectați culori atractive și capabile să reprezinte mărcile dvs. Culorile servesc două scopuri: una este de atracție, iar cealaltă comunică cu clienții prin logo-ul culorilor. În consecință, se spune că designerii ar trebui să aleagă culoarea cu înțelepciune.

4. Urmați elementele de bază

Încercarea de a experimenta prea multe lucruri ar putea face logo-ul să-și piardă valoarea, și, astfel, oamenii trebuie să rămână la elementele de bază pentru a face logo-ul capabil să atingă scopurile prestabilite. Deși logo-ul trebuie să fie ceva unic și inovator, acest lucru nu înseamnă că oamenii trebuie să uite principiile de bază.

5. Să fie atemporal

Un alt lucru care ar putea fi important pentru a face un logo veridic este să fie atemporal. Tendințele ar putea ieși din modă în curând și dacă veți face logo-ul în funcție de tendințe, logo-ul ar putea ieși din modă. Așadar, a face un logo atemporal ar putea fi cel mai bun.

6. Cunoaște-ți publicul

Operațiunile de afaceri și multe alte lucruri se fac în funcție de cum este publicul dvs. țintă și de ceea ce doresc aceștiaCunoscând publicul țintă, vă veți putea gândi mai critic. Lucrurile pe care publicul dvs. țintă trebuie să le vadă în logo, îl vor face mai atractiv.

7. Utilizați anumiți designeri online de logo-uri

Puteți avea posibilitatea să faceți logo-ul online gratuit prin diferite instrumente și producător de logo-uri online. Instrumentele online sunt gratuite, dar pot fi foarte eficiente. Întreprinderile mici ar putea avea probleme bugetare și ar putea avea într-adevăr nevoie de ajutor cu privire la lucrurile care ar putea fi eficiente din punct de vedere al costurilor. Astfel, ei pot face logo-urile prin intermediul instrumentelor online de creare pentru a-și economisi banii, precum și pentru a obține un logo atrăgător.

Acestea sunt câteva sfaturi uimitoare pentru a obține un logo interesant și atractiv pentru afacerea dvs. Mai ales fiecare dintre aceste sfaturi vă poate ajută dacă sunteți o afacere mică.

Comentariile sunt inchise.