6 motive pentru a miza pe cariera de model online

A fi model de videochat inseamna sa te mandresti cu unul dintre cele mai bune locuri de munca din lume, cel putin din perspectiva castigurilor financiare lunare. Banii sunt din belsug, lucrati pentru dvs., alegeti propriul interval de lucru, iar mediul de lucru nu este unul stresant sau deosebit de solicitant.

Motivul 1: Bani

Nu exista nici o indoiala ca jobul de model online poate aduce avantaje financiare uriase. Daca percepeti 2 £ pe minut si aveti 10 membrii intr-un spectacol de 30 de minute, profitul este de 600 £.

Motivul 2: Siguranta

Webcamming-ul nu a putut fi niciodata mai sigur. Lucrati din confortul absolut oferit de studio si nu intalniti niciodata clientii. In realitate, s-ar putea sa aveti chiar si 100000 de kilometri intre voi.

Mediu de lucru Rich Girls

Nu esti fortata sa faci orice te poate face sa te simti neconfortabil si, daca nu iti place un client, atunci il poti bloca in camera de chat. Daca incearca sa se intoarca in chat-ul tau, chiar ii poti interzice. Exista o conceptie gresita in legatura cu faptul ca utilizarea webcamului ar putea fi riscanta, dar oamenii care lucreaza in industrie te vor asigura de faptul ca nu este asa.

Motivul 3: Securitate

Securitatea vine in mai multe forme. Faptul ca lucrati intr-un domeniu 100% confidential, facand ceea ce va simtiti confortabil. Nimeni nu va spune ce sa faceti sau cand sa faceti asta, ceea ce inseamna ca faceti regulile. De asemenea, securitatea vine de la castigarea unei vieti foarte confortabile, fiind model de videochat pentru doar cateva ore pe zi. Indiferent daca economisiti pentru universitate sau doriti sa obtineti un venit bun pentru a va incadra in stilul dvs. de viata, cariera de model online poate fi cu adevarat plina de satisfactii financiare.

 

Motivul 4: Alegeti propriile ore de ore

Sa fim sinceri. Cine nu ar vrea sa se trezeasca si sa decida daca sa inceapa sau nu sa munceasca si sa-si aleaga orele care se potrivesc cel mai bine stilului sau de viata? Exista ore ale zilei pe care le veti gasi mai prolifice pentru a fi online. Aceste momente tind sa fie in seara, cand oamenii se intorc acasa acasa de la serviciu.

Surprize la Rich Girls

Motivul 5: Va distrati

Unul dintre lucrurile cele mai importante este acela ca va puteti distra. Dezvoltati un personaj online, purtati peruci si diferite costumase jucause. Lucrul grozav despre webcamming este ca poti fi oricine vrei sa fii si sa faci ceea ce vrei sa faci. Atata timp cat oferiti un spectacol bun, membrii se vor intoarce sa-si cheltuiasca banii in camera voastra de chat.

Ultimul motiv este reprezentat de faptul ca puteti lucra de acasa

Pentru a fi model de videochat aveti nevoie de trei lucruri principale, dintre care 2 foarte usor de obtinut. Aveti nevoie de un laptop sau un computer, o conexiune la Internet destul de buna si o camera web de preferinta HD, asa cum sunt majoritatea modelelor in zilele noastre.

Calculatorul pe care il folositi nu trebuie sa fie nou sau de generatie superioara, ci unul obisnuit. Daca detineti un laptop, ati putea folosi camera web incorporata in laptop, dar performantele acesteia tind sa fie destul de scazute. Camerele web HD sunt evaluate intre 30 si 100 de euro, iar specialistii si proprietarii de studiouri din Bucuresti ne-ar recomanda fie Logitech, fie Microsoft.

Sursa fotografiei: Twitter.ro

Comentariile sunt inchise.