6 moduri distractive de a menține copiii activi pe toata perioada de vară

În timp ce vara oferă o oportunitate excelentă pentru lega și mai mult conexiunea familiei și pentru crearea de amintiri de durată, poate fi, de asemenea, dificil să încercați să vă păstrați copiii distrați pentru o perioadă atât de lungă de timp. Sigur, aveți jocuri video și TV, dar știți că acest lucru nu este tocmai sănătos pentru ei. Deci, ce puteți face pentru a menține corpul copiilor activi, în timp ce le poți înveseli creierul și vă păstrați sănătatea proprie ca părinte? Citește mai departe.

Iată 6 moduri distractive de a menține copiii activi pe toată perioada de vară

Înscrieți-vă la provocarea președintelui

În scopul de a motiva familiile din toată țara să se contureze, să fie în formă, a fost creată „provocarea președintelui”. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani se angajează să se implice într-un anumit tip de activitate fizică timp de cel puțin o oră pe zi, cinci zile pe săptămână, timp de șase săptămâni (pentru adulți sunt doar 30 de minute pe zi). De asemenea, trebuie să se angajeze să facă alegeri alimentare sănătoase. Puteți urmări progresul familiei dvs. online și, după finalizare, puteți comanda premii la un preț rezonabil (de exemplu, medalii sau tricouri personalizate) pentru toată lumea.

Creați un pașaport de oraș

Puneți împreună un pașaport improvizat pentru activități din orașul dvs., cum ar fi muzeul copiilor, grădina zoologică sau parcul comunitar. Când mergeți în fiecare locație, cereți-le copiilor să adune un suvenir gratuit pe care îl pot înregistra sau lipi în pașaport (bucăți de broșuri, hărți sau chiar o frunză). La sfârșitul verii vor avea o modalitate unică de a-și aminti cât de mult s-au distrat.

 

Aproape fiecare copil adoră colectarea de lucruri. De asemenea, copiii au nevoie de cel puțin 60 de minute de exerciții moderate până la viguroase pe zi, conform studiilor, deci de ce să nu le combinați pe cele două? Luați-vă copiii pe o varietate de drumeții și plimbări ale naturii în jurul orașului, lăsându-le să aleagă câte o stâncă din fiecare călătorie. Apoi creează o grădină specială de stâncă în curtea ta și îndrumă copiii pentru a contribui la aceasta.

Faceți din cumpărături o experiență

Ai nevoie să faci cumpărături? Aceasta este o oportunitate excelentă pentru a-ți pune copiii în mișcare. Îndreptați-vă spre mall-ul local și transformați-l într-o vânătoare de comori. Creați o listă rapidă de verificare a articolelor văzute la aproape fiecare mall (afișaj de pantofi, semn „50% reducere”, fântână arteziană etc.) și vedeți care copil le poate găsi pe toate, în primul rând. Ei se vor distra atât de mult încât nici nu își vor da seama că au mers doar pe toată suprafața mall-ului.

Construiți ceva împreună

Nu există nicio regulă care să spună că activitatea fizică trebuie să fie sub formă de mers, alergare sau gimnastică de înviorare. Făcând împreună un mic proiect de îmbunătățire a casei este obligat să ardă multe calorii și este o experiență excelentă de a învăța un lucru nou. Alegeți un proiect care va fi relativ simplu, cum ar fi să construiți împreună o casă pentru păsări sau un cufăr de depozitare a jucăriilor și începeți să lucrați la acestea. Cereți-le să vă ajute să măsurați, să bateți cuie și să completați orice pictură care trebuie făcută. Nu numai că va oferi un timp excelent de conexiune părinte – copil, copiii dvs. vor termina, de asemenea, cu o dovadă tangibilă a muncii lor grele.

Capul afară

Atât de multe activități în aer liber se pun în valoare ca și activități fizice. Exersați fotbal sau baschet împreună cu copiii în cel mai apropiat parc. Luați-vă costumele de baie și îndreaptă-te spre piscina comunității. Alege un zmeu și învață-ți copiii cum să-l înalțe. Chiar și doar instalarea stropitorilor în curtea din față poate oferi ore de divertisment. Orice ai face, asigură-te că folosești o protecție solară amplă și asiguri multă apă, astfel încât toată lumea să rămână hidratată.

Menținerea activă a familiei în timpul verii nu trebuie să pară o corvoadă. Dacă te descurci așa, copiii te vor implora să coboare de pe canapea și să exploreze lumea din jurul lor. Schimbând activitățile și încurajând gândirea creativă, puteți avea cu toții o vară pe care nu o veți uita curând.

Comentariile sunt inchise.